Jag är en riktig sås-människa men har plockat bort feta såser och använder kvarg som sås och röror istället och är supergott som det är eller smaksatt som dipp eller kall sås til fisk eller sallad
Louise Johansson - The Competition Vi pratade mat och kärleken till svensk husmanskost och jag försökte snokade lite efter vad som faller Herr Mannertsröm på läppen om vi skulle få utmaningen â€husmanskostâ€
Hoppas mina bilder och tips uppskattas. Så här kommer receptet och bilder som hjälp i processen. Macarons eller makron som vi säger på svenska, är svåra att baka tycker jag
Här kommer ett recept på lite vanligt kaffebröd, det är ju också väldigt gott ibland. Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
Skämt å sido, så tror jag att du, precis som mina killar kommer älska den här rätten. Men nu kör vi ny vecka, med nya tag och tro det eller ej här kommer ett köttrecept
-)Här får ni annan gottig fisk, helt utan julkänsla men som passar finfint att börja veckan med. Pepparkaksgubbar kommer hand i hand, mössen trippar fram på tårna och mamma mus samlar hela barnaskaran sin
Jag bara måste berätta om de här som jag blivit bjuden på några morgnar. Eftersom de vara superenkla att göra och de är bättre än butikens så tänkte jag pröva själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.