Servera paneer buttermasalamed vitt indiskt basmatiris eller härliga naan och njut. Blanda/vispa ut koriander, garam masala chilipulver, tomatketchup och tomatpuré med mjölken
En favorit är Chicken ButterMasala som ofta är ganska mild i smaken så jag gjorde en med lite mer klös i och med en hel del smör och grädde i också för att verkligen ge skäl för namnet på rätten
Och med smakrik menar jag smakrik, man känner verkligen smakerna från alla råvaror. Om du följer följande recept kommer resultatet bli en otroligt smakrik paneer buttermasala
1 msk garam masala. 1. Skär kycklingen i 3 cm stora tärningar. Blötlägg 12 trägrillspett i vatten. 2. Lägg lök, vitlök, ingefära, citronsaft och kryddor i en matberedare och finhacka
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande). Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Smaka av med dill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter. Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd
Smält chokladen tillsammans med shortening. Ni som smakat på Reese's Peanut Butter Cups vet säkert hur underbart goda dom är, det söta och det salta är en perfekt smakkombination
Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.