Om du följer följande recept kommer resultatet bli en otroligt smakrik paneerbuttermasala. Förbereder man paneer, tomatpuré, lökpuré, cashewpasta och ingefära/vitlökspasta i förväg går rätten dessutom väldigt snabbt att tillaga
Tillsätt bladspenat och paneer i bitar och låt de bli varma. 1 msk garam masala. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g cashewnötter 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 msk riven färsk ingefära 1 tsk malen gurkmeja 1 msk garam masala 1 burk konserverade hela tomater á 400g 2 dl Arla Köket® vispgrädde 80 g bladspenat 200 g halloumi 1 tsk salt Till servering
Tillsätt paneermasala-kryddan, magaz, cashew paste, grädde & salt. Dela upp paneer i småkuber. Tillsätt vatten och och paneer och puttra i 5 min. Dekorera med färsk koriander 300 gPaneer. 1Msk paneermasala-krydda
En favorit är Chicken ButterMasala som ofta är ganska mild i smaken så jag gjorde en med lite mer klös i och med en hel del smör och grädde i också för att verkligen ge skäl för namnet på rätten
1 msk garam masala. 1. Skär kycklingen i 3 cm stora tärningar. Blötlägg 12 trägrillspett i vatten. 2. Lägg lök, vitlök, ingefära, citronsaft och kryddor i en matberedare och finhacka
Jag kryddar ALLT med garam masala. Nu senast en ganska mild indisk rätt - butter chicken. då ska du veva igång den snabbare än jag hinner säga GARAM MASALA
Inlägget Tikka masala med kyckling eller oumph dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 4 portioner tikka masala Marinad. 900 g kycklingfilé eller 2 påsar Oumph The Chunk 1,5 dl turkisk yoghurt 1 msk garam masala 1 tsk svartpeppar 1 tsk korianderpulver 1 tsk paprika- eller chilipulver 1 tsk salt Tomatsåsen. 4 portioner tikka masala. 1 msk garam masala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.