Lägg över i en liten kastrull och slå på grädde och fond. Knaperatekt rökt sidfläsk och gärna från Vindelns rökeri är otroligt gott till fiskrätter och blir liksom en extra liten krydddetalj som ger rätten lite lyxkänsla
Stek fläsket i lite smör på medelvärme i ca 10 min tills det blivit knaprigt. Lägg ut ruccolan på tallrikar, toppa med kantareller och sidfläsk och hyvla över parmesanost 75 g ruccola (en liten påse). 200-300 g sidfläsk
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Burgare på högrev och sidfläsk. Lilla tjejen och jag bakade hamburgerbröd på förmiddagen. Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både en och två gånger över hur svårt det var att mala
Hoppas att ni har haft en bra start på det nya året. Det speciella med hamburgaren är att själva köttet är sidfläsk som har fått gå länge i ugnen och bli mjukt och mört
Knaperstek guanciale eller sidfläsk och låt torka på hushållspapper. Det finns förmodligen lika många recept på Pollo alla Cacciatora – kyckling på jägarinnans vis – som matlagare
Med detta LCHF Recept på chiasylt kan du göra egen sockerfri sylt med ditt favoritbär. Värm bären i en kastrull på medelhög värme, ca 5 till 10 minuter
Slå på kalvfond (vatten + buljong) och koka ihop till hälften. Stek sidfläsket knaprigt. Mjölkchokladbrûlée med vanilj- och konjakskokta päron samt päronsorbet på päronsallad
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.