Det har cirkulerat runt en del recept påpulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Serverat och klart Pulled pork på picnicbog. Pulled Pork har jag tänkt att göra länge. God mat, promenad i Göteborgs bästa väder (regn) och sedan gofika innan vi tog den långsamma spårvagnen genom stan hem i fredagsrusningen
Näst på tur står nog vildsvinsburgare, och de ska så klart grillas. Men i går åt vi pulled wild boar. Det var tänkt att vi skulle ätit det i lördags, men när Lars vid femtiden föreslog att vi skulle ta en drink på Köttkrogen blev det ändrade planer
Vad sägs om att grädda lite pitabröd pågrillen. Sedan beror det även på storleken och de jag gjorde var nog i den storleken som de frysta pitabröden är
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Att plocka ut picnicbogen ur frysen, och bestämma att den skulle förvandlas tikl pulled pork, det var en både praktisk och trevlig lösning på problemet
Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Pyttipanna på stekhällen. Salt & peppar (ska du bjuda småttingar är det bättre att ställa fram detta på bordet i efterhand)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.