Fyll pitabröden med sallad, salsa ochburgare. Burgare. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda samman med nötfärsen i en bunke och krydda med spiskummin, salt och peppar
Tror jag ska slänga ihop en ägg- ochbaconsallad igen, precis som jag gjorde till söndagsmiddag. Vi vaknar upp till ännu en dag med sol och jag njuter för fullt för visst är det lite enklare att stiga upp när det är finväder
Koka pastan och låt sedan rinna av och svalna. Hacka och tärna alla grönsaker lite fint, stek och klipp baconbitarna och låt dem rinna av på hushållspapper
Färsen som jag gjorde burgare av blandade jag ihop med en dryg tsk rökig salsa som finns på tex mex-hyllan, lika mycket dijonsenap, salt och svartpeppar
Burgare. Dela hamburgerbröden och stek dom i smör så att dom blir lite krispiga. Servera biffarna med bbq-såsen, salladsblad, ananas, lufttorkad skinka, rödlöksringar, chili och mynta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.