Tillsätt bladspenatenoch låt den fräsa med en minut. Servera gärna på en bädd av bladspenat tillsammans med bröd eller bulgur som du kokat med lite gurkmeja för att få en mer matig rätt
Ibland blir det kikärtor i stället för bönor, ibland tar jag olika slags buljongpulver i stället för buljongtärningar, någon gång har jag pytsat i en burk skalade tomater
blomkål, broccoli och bönor, har jag fått från ett recept som jag hittade på ICA. Det blir mycket sådan mat här hemma just nu eftersom både jag och maken har med oss matlåda till jobbet
Då tycker jag det passar extra bra med en varm och god lasagne. En vanlig fråga jag får som vegetarian/vegan är hur jag får i mig tillräckligt med protein
Spola av bönorna med kallt vatten och låt dem rinna av. Smaksätt gärna med dill. Jag har mer och mer gått över till en mer vegetarisk kost även om jag då och då äter kött, fågel och fisk
1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfilen i svampen och löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Bara det att sitta still större delen av dagarna och lyssna på föredrag jämfört med att springa i sjukhusets korridorer gör att det efter två dagar fullständigt kryper i kroppen på mig
vegetariska currybiffar på majs och bönor samt ärt-tsatziki med dill. MED MERA. Salt och peppar. CURRYDOFTANDE MAJS- & BÖNBIFFAR MEDOCH ÄRT- & DILLYOGHURT
Idag tänkte jag bjuda på denna vegetariska lasagne som är väldigt krämig och god men utan den klassiska bechamelsåsen som jag inte tycker är speciellt god så i denna lasagne gjorde jag en krämig sås på kålrot, bönor, tomat, grädde och créme fraiche och massa gott
Häll över vinet och låt det fräsa med riset ett par minuter. salt, peppar och persilja. Krydda med salt, peppar och persilja, rör ner osten och låt stå ett par minuter innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.