Ni som följt bloggen under några år vet att jag är helt jävla galen i olika färsrecept där jag försökt få vanlig vegofärs att se ut som och bete sig som köttfärs, i något desperat försök att få till ett slutresultat som både ser ut som och smakar (typ som) hamburgare, köttbullar eller kebab
Biffar av svarta bönor-färs med sallad o majonäs 4 port. 5 dl laktosfria havregryn. i en stekpanna och forma 4 stora biffar av smeten i pannan och stek dem på låg till medelvärme ca 8 min per sida. Biffar av svarta bönor-färs med sallad o majonäs 4 port Skölj. 5 dl laktosfria havregryn
Jag är väldigt glad att kunna presentera ett nytt samarbete här framöver tillsammans med Anamma med fokus på att hjälpa er att göra de absolut godaste möjliga veganska grill och husmanskostsgrejerna med hjälp av deras nya formbarafärs i sommar och in över hösten
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Revbensspjäll av Lamm. Mitt lamm köpte jag uppe i Huså i höstas, byn ligger på baksidan av Åreskutan. Djuren är av rasen Åsenfår, som är en gammal allmogeras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.