Jag är väldigt glad att kunna presentera ett nytt samarbete här framöver tillsammans med Anamma med fokus på att hjälpa er att göra de absolut godaste möjliga veganska grill och husmanskostsgrejerna med hjälp av deras nya formbarafärs i sommar och in över hösten
Järpar, köttbullar, biffar, kebabspett osv. Jag får ingen ersättning what so ever för att skriva det jag gör här om Anammas nya formbarafärs som funnits på marknaden i någon vecka nu när det här inlägget skrivs
Blanda sedan med färs, salt, peppar och ägg till en smet. spara oljan) fint och blanda ner i färsen. Forma färsen till järpar och linda in varje i en baconskiva
Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst. 500 gram nötfärs. 1 näve färsk koriander (eller 1 tsk torkad). Låt puttra under lock på låg värme i 15 minuter. 500 gram nötfärs. 1 köttbuljongtärning 1 näve färsk koriander (eller 1 tsk torkad)
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.