Det här är min veganska variant av Boeuf Bourguignon med rotfrukter, svamp och svarta linser. Servera med pressad potatis, potatismos, blomkålsmos, eller mos gjort på sellerirot istället för potatis
Ni som följt bloggen under några år vet att jag är helt jävla galen i olika färsrecept där jag försökt få vanlig vegofärs att se ut som och bete sig som köttfärs, i något desperat försök att få till ett slutresultat som både ser ut som och smakar (typ som) hamburgare, köttbullar eller kebab
Jag väger sedan färsen så att varje hamburgare blir lika stor. När jag är åter är det bara att grilla humbugarna och skära upp lite grönsaker, och värma på något om det behövs
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Den vanligaste frågan jag får som vegetarian/vegan är hur jag får i mig tillräckligt med protein. Lasagne ligger på min topplista över de godaste maträtterna
Rökt Chili Sin Carne med Quorn Färs. De kommer nu ut med ett helt gäng nya produkter, både nya uppdaterade veganska grönsaksfonder, men också olika sorters måltidslösningar som underlättar i vardagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.