(står ju oftast på paketet att man ska koka, men funkar ju precis lika bra att göra såhär som med cous cous, men det måste dra längre, ibland bortåt en halvtimme med vissa sorter)smula fetaost i en fin skål, hacka paprika i mindre bitar, finhacka lök och persilja, blanda i oliver
1 msk grönsaksbuljong 1 msk olivolja 0,5 burk(ar) soltorkadetomater 2 msk olja , från tomaterna 1 förpackning kokta kikärtor 0,5 kruka(or) persilja 1 st vitlöksklyfta(or) , liten 1 st citron(er) , rivet skal av en citron 2 msk citron(er) , saft från en citron, 1 - 2 msk 0 st salt 0,5 st romansallad 200 gram halloumi 1 st avokado 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Skölj och tärna paprikan. Servera bulgursalladen tillsammans med nystekt halloumi. Bulgursallad. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Börja med att grilla paprikorna och skålla tomaterna. Lägg ner tomaterna i kokande vatten och skålla snabbt, ta upp dem när du ser att skalet har spruckit
Vänd ned den kokta pastan och de soltorkadetomaterna, och toppa med lite persilja. Jo, man skarvar med grönsaker och pasta, och vips har man en härlig och innehållsrik vardagsmiddag med festkänning
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna ochgrillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
När allt börjat få lite färg häller du på soja och övriga kryddorna du önskar ha med. Låt fräsa en kort stund varefter du lägger i strimlad eller tärnad kycklingfilé som får fräsa med
Skölj och tärna paprikan. Servera bulgursalladen tillsammans med nystekt halloumi. Bulgursallad. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Servera biffarna medpaprikasalladenoch bulgur. Det var en helt okey rätt, lite tråkigt när det inte var nån dressing eller sås till eftersom att man är så van med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.