Stek kycklingvingarna på en bakplåtspappersklädd plåt i ugnen (200´c) tills de är nästan färdiga. Pensla på såsen och grilla dom ytterligare tills ytan har fått färg, vänd dom gärna en gång under tiden
Hetta upp olja i en stor stekpanna och fräs lök, morötter och kycklingstrimlor på medelhög värme så att de får färg och kycklingen blir helt genomstekt
Buffalowings är ännu en av alla dessa hundratusentals grejer som jag aldrig käkat på riktigt, i och med att jag växte upp i Borlänge i en familj som åt ute en gång per år (och då på mammas jobb på ett hotel, och då alltid samma hamburgare) och blev vego innan jag flyttade till Stockholm och blev en foodie
Buffalo Wild Wings. Igår stressade vi halvt ihjäl oss för att hinna med att hämta på dagis, handla, hämta paket, förbereda kalas och laga mat i hyfsad tid så inte Diesel skulle somna för sent och vara trött på dagis
Hetta upp olja i en stor stekpanna och fräs alltsammans med chipotlechilipulver på medelhög värme så att det får fin färg och mjuknar men behåller sin krisp
150 g het ölkorv med hög kötthalt. 150 g het ölkorv med hög kötthalt 3 klyftor vitlök, hackade 4 cm ingefära, finhackad 1 vitkålsklyfta, finstrimlad 1 morot, hackad 3 salladslökar, skivade 2 dl gröna ärtor 6 dl kallt kokat japanskt ris eller jasminris 2 msk japansk soja 2-3 tsk sriracha (eller mer om man gillar stinget extra mycket) 2 tsk sesamolja 1 msk flytande honung 70 g färsk bladspenat 4 ägg neutral rapsolja, att steka i 1 msk sesamfrön, rostade
Min dotter hade en mysig avslutningsdag på förskolan igår - de åt glass och hadre mysigt tillsammans, och vi fick med oss en laminerad bild hem på de sex barn som alltså ska byta avdelning efter sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.