Mina favoriter

Mina favoriter

Mina favoriter
Tonfisksallad med ris och ägg

Tonfisksallad med ris och ägg

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 dl ris , kokt 2 burk(ar) tonfisk, i vatten 4 st ägg , hårdkokta 1 ask machésallad 2 st salladslök(ar) 1 ask cocktailtomat(er) 1 st röd paprika 1,5 dl majskorn 1 förpackning alfalfagroddar Dressing 1 dl gräddfil 1,5 msk majonnäs 1,5 msk chilisås 1 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Krämig pasta- och kycklinggratäng

Krämig pasta- och kycklinggratäng

300 g pasta penne 600 g kycklingfilé 1 rödlök 2 klyftor vitlök 2 paprikor (gärna röd och gul) 200 g champinjoner 2 tsk paprikapulver 1 kruka färsk basilika 3 dl grädde 2 dl crème fraîche 2-3 msk chilisås 150 g riven ost ströbröd olja, till stekning salt peppar
Smördegsflarn med lax, potatis och citronkräm

Smördegsflarn med lax, potatis och citronkräm

1 smördeg, kyld på rulle (à 250 g) 1 ägg 0,5 dl crème fraîche, 32 % 2 dl riven ost, smakrik 400 g färskpotatis, kokt och kall 200-250 g varmrökt lax 75 g rom (röd stenbitsrom, löjrom eller forellrom)
Paj med röda vinbär och maräng

Paj med röda vinbär och maräng

3 dl vetemjöl. 1125 gram kallt smör. 11 äggula. 10,5 dl socker. 1Fyllning och maräng. 0,5 liter röda vinbär, cirka 400 gram
Sommarkassler med svampstuvning

Sommarkassler med svampstuvning

ca 600 g kassler utan ben. 1Svampsås. 500 g champinjoner, skivade 2 msk smör 1 msk vetemjöl 3 dl grädde kinesisk soja salt peppar