Kyckling

Kyckling

Krämig sweet chilikyckling med ris

Krämig sweet chilikyckling med ris

ca 500 g kycklinginnerfilé 8-10 champinjoner, fint skurna 1 röd paprika, finstrimlad 1 gul paprika, finstrimlad smör, att steka i 4 dl vispgrädde 2 dl sweet chilisås 4 port basmatiris färsk timjan, garnering¨ sambal oelek
Barilla Fusilli med kyckling, champinjoner och parmesan

Barilla Fusilli med kyckling, champinjoner och parmesan

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram Barilla Fusilli 340 gram kyckling , strimlad 110 gram lök , hackad 170 gram champinjoner , skivade 60 ml vitt vin 4 st vitlöksklyftor 300 ml matlagningsgrädde 120 ml kycklingbuljong 2 tsk olivolja 90 gram parmesan , riven 1 nypa(or) persilja , hackad 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Krämig kycklinggryta med Grana Padano

Krämig kycklinggryta med Grana Padano

600 g kycklinglårfilé, med skinn på (eller kycklingbröstfilé) salt 0,5 tsk svartpeppar 1 gul lök, hackad 1 klyfta vitlök, hackad smör (till stekning) 2 dl vitt vin (torrt) 3 dl grädde 1,5 msk kycklingfond, koncentrerad 5 kvist färsk timjan 100 g Grana Padano, finriven ris (eller pasta till servering)
Krämig kycklinggryta med soltorkad tomat

Krämig kycklinggryta med soltorkad tomat

4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken