Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Hetta upp rapsolja i en stor wok- eller stekpanna. Vänd räkorna och ägget i riset, garnera med finhackad salladslök och servera gärna med en limeklyfta, koriander och sriracha om du vill ha den stark
Fräs färsen smulig i stekpanna med smör. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Servera med kokt ris. Skala räkor och finhacka lök och vitlök. Smaksätt med citron och cayennepeppar. Lägg i räkorna och låt de bli genomvarma men inte koka
Garnera medräkor, sparrisknoppar och en dillkvist. Tillsätt nästan alla räkor (spara några till garnering), sparris, pressad citronsaft, riven parmesanost och finhackad dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.