Utan det blev en kycklingdag till och denna gång i lime marinad och med en parmesansås till. Med klyftpotatis till blev det som en riktigt festrätt, fast det är världens enklaste att bara marinera en kyckling och klyfta lite potatis med skalet på
Mölstads vintips till Färska räkor i citronmarinadmed pepparrot och löksallad. Räkorna ”dresseras”, det vill säga blandas med marinaden, innan de läggs upp för servering
Riktigt saftiga med mycket kött och fett på, passade de perfekt att marinera. De fick ligga i en citronmarinad i ett dygn i kylen, så de blev riktigt syrliga och fräscha
Blanda samman citronmarinaden. Citronmarinad. Lägg i kycklingfiléerna och låt stå i kylen några timmar. Sila bort marinaden och skär filéerna i kuber, 2*2 cm stora
Rosmarin- och citronmarinad. Lammfilé är fantastiskt, men jag har ju en förkärlek för kött med ben. Ibland kan man ju komma undan genom att presentera en modern minimalistiskt fintallrik med två små tipiuppställda kotlettben, men det är ju inte riktigt jag
Citronmarinad till grillad Kyckling. På hemmaplan med dator igen. Tills jag kommit i ordning med bilder och recept, så bjuder jag här på ett inlägg som jag skrev innan jag for på semestern
Citronmarinad. Stöt koriandern fint och blanda med rivet citronskal, pressad citronsaft och rapsolja. Koka potatisen i saltat vatten med rikligt med dillstjälkar
Grilla ett par minuter på var sida, krydda med salt och peppar. Jag serverade spetten tillsammans med små, råa blomkålsbuketter, cocktailtomater och bladsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.