Buche de Noel - Julstubbe
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladglasyr
  • 200 g mörk choklad
  • 1½ dl vispgrädde
  • 1 msk honung
  • fast eller flytande
  • 25 g smör
  • rumsvarmt
  • 2 msk rom
  • amaretto eller konjak
  •  
  • Botten
  • 3 ägg
  • 1½ dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  •  
  • Fyllning
  • 2½ dl vispgrädde
  • 1½ msk kakao
  • 1½ msk florsocker
  • Extra socker att rulla tårtan i
  • Eventuellt strössel till dekor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.