Vispa ihop kesella, philadelphiaost och socker till en smet. 400 g philadelphiaost. Smält 200 g av chokladen över ett vattenbad eller i chokladsmältare och blanda ner i smeten. Låt den kallna och stå i kyl ca 5 timmar före servering. 400 g philadelphiaost
Tårtan görs med fördel ett par dagar i förväg. Förvara tårtan i frysen, ta ut den ur springformen i fryst tillstånd, lägg upp den på fat och låt den tina där
Sedan fyllde jag den med dulche delechegrädde. Då är det bara att ställa sig och baka haha men som vanligt vill jag testa mig fram till nya varianter av klassiska favoriter
Blanda cream cheese, ägg, dulcedeleche salt och gelatinblandningen i en skål. Cream cheese och dulche deleche passar fint ihop, och det blir en perfekt söt-syrlig balans
Ett seminarium väntade mig idag under eftermiddagen. I grupper skulle vi diskutera artiklar som delats upp sinsemellan och svara på ett antal bestämda frågor om dem tillsammans
Resultatet är en frusen cheesecake med citron, vanilj och dulcedeleche, supersmarrig är den. Lägg digestivesmulorna i botten av en sockerkaksform och varva sedan med smet, dulcedeleche och smulor, avsluta med smulor längst upp
Dulcedelechen vi användt är varken baking eller classic utan vår ice cream dulce. Vi tyckte att det nu var dags att vi fick till ett eget recept på en frusen cheesecake
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka med DulcedeLeche utblandat i smeten, medan den lille (Marco) ville ha en DulcedeLeche tårta med, hans andra favorit, choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.