500 g fryst mango. 133 cl apelsinläsk. 11 dl vatten. 11 banan. 1blåbär, till topping. 1500 g fryst mango 33 cl apelsinläsk 1 dl vatten 1 banan blåbär, till toppingBlanda allt i en mixer
Är degen väldigt "bubblig" efter gräddning kan du platta till den med en stekspade. På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt
Bubblig med lite rinn över kanten. Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Sol, värme och iskalla bubbliga drinkar - det är lyckliga sommardagar. Allra helst ska det vara färgglada drinkar med massor av is och sådär läskande kalla att glasen blir aldeles immiga av kondens
Hetta upp en torr stekpanna på medelstark värme och lägg de utkavlade kakan i pannan, vänd när kakan blivit lite bubblig på ovansidan och fått fin färg på undersidan
Hård skorpa, bubbligt och segt bröd, lite att tugga på liksom. Jag har ju gett upp det där med surdeg just för tillfället och tycker att det här brödet blir supergott
Toppa med den extra osten och gratinera i 30-35 minuter tills gyllenbrun och bubblig. Här i England är gratinerad blomkål eller cauliflower cheese mäkta populärt som en sidorätt till den heliga ritualen Sunday lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.