Brysselkålsgratäng. Brysselkålsgratäng. Brysselkålsgratäng. Brysselkålsgratäng. Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, senap, dill, salt och peppar, häll över brysselkålen, toppa med osten och grädda i 200 grader i ca 40 min. Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, senap, dill, salt och peppar, häll över brysselkålen, toppa med osten och grädda i 200 grader i ca 40 min
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. 100 gram valnötter
Bred blandningen över gratängen, toppa med osten. Ett paket ärtskott kostar 17,90 i min affär, medan ett kilo torkade ärtor kostar 14,90 och räcker till massvis med ärtskott. Relaterade 17,90 i min affär, medan ett kilo torkade ärtor kostar. 14,90 och räcker till massvis med ärtskott
Brysselkålsgratängmed ädelost och bacon. Du som vill ha gratängen vegetarisk kan utesluta baconet och istället strö på rikligare med rostade pumpakärnor
Såhär innan jul passar väl ett nytt recept med brysselkål perfekt. Denna gratäng kan man äta som den är med lite sallad om man vill ha vegetariskt, annars passar en bit kyckling eller fläskkött (kotlett/fläsk/bacon) kanon till gratängen
Jag valde att ha röran i savoykålblad ihop med lite strimlade morötter och rödkål. Denna röra på valnötter och soltorkad tomat tycker jag blev väldigt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.