Supergott, enkelt och passar till väldigt mycket. De flesta recept använder den traditionella 1-2-3 lagen (1 del ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten) men jag tycker den blir lite svag så jag har dragit ner på vattnet lite
Hej alla 37. 753 indviduella IP adresser som läser denna blogg varje vecka. Ni börjar bli många och det förpliktigar naturligtvis med lite mer intressanta recept
Hej söndag. Det har varit ett par intensiva dagar efter programmet Halv åtta hos mig. Igår samlades deltagarna igen och hade provsmakning av våra menyer på Bildepån tillsammans med flera andra utställare och 500 besökare
Den fantastiska brysselkålen njuter jag gärna och ofta just nu. God som den är lättkokt med bara lite olivolja, salt och citron på men det finns också massor med andra sätt att servera brysselkål på
Just nu är det säsong för brysselkålen. Så idag fick det bli en gratäng med nötfärs och brysselkål. Eller så kan man utesluta färsen och göra den helt vegetarisk
Tycker ni om brysselkål. Brysselkål är en grönsak som tidigare oftast kom fram i grönsakshyllorna till jul och den serveras som tillbehör på många julbord
Det har inte haglat blogginlägg på den här bloggen på senaste tiden. Man skulle kunna tro att jag fått någon sorts ät-slash-skriv-störning och helt enkelt slutat att laga mat och skriva om det