Dela tomaterna i fyra delar, ta bortkärnornaoch skär tomatköttet i grova tärningar. Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra godabruschettas av till middagoch de blev jättegoda
Tomatbruschetta. Bruschettan är helt klart det ultimata drinktilltugget. Tomatröra. Den går att variera i oändlighetsamt kan göras allt ifrån matigoch kryddig till lätt ochmild
Jag gillar allt som går att variera i det oändligaoch då är bruschettastoppen. Följande åkte fram på bänken när jag bestämdemig för hur dagens bruschetta skulle bli
Bruschetta är nog det enklaste mengodaste tillbehöret jag vet till tex lasagne eller gratänger. ) Välg riktigt söta, fasta menmognatomateroch snåla inte med vitlöken
Lägg på lite basilika på varje bruschetta. Det här var middagen i gårkväll - rostat bröd medsmå, varma, vitlöksdoftande grillade tomater, mozzarellaostoch basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.