Robban lagade denna gratäng innan jag börjat medLCHF och den var verkligen himmelskt god. Han utgick från detta recept, men la även till broccoli, parmesan och vitlök
Dela broccolin i mindre buketter och även stjälkarna i mindre bitar om du vill ha med dem. Broccoligratäng dök upp lite här och där, och lät gott, så en sån fick det bli
Hoppas inte, för jag envisas med att pracka på er mina evinnerliga vardagsräddare. Vispa ihop ägg, grädde, salt och rejält med svartpeppar och slå blandningen över det andra
*recept från Baka matbröd medlchf. Mosa fetaosten med en gaffel och blanda ner i smeten. Forma till två baguetter, ha blöta händer om smeten är kladdig och lägg på plåt med bakplåtspapper
In med det hela i ugnen på 200° i 15 min. En snabb lunchrätt på temat Bacon och Ägg ½ pkt Bacon Några buketter Färsk Ekologisk Broccoli 1/4 skivad Röd Paprika ½ Färsk Gul Lök 2 msk Crème Fraiche 1 tsk Fransk Senap Nymald Vitpeppar 1 Ekologiskt Ägg Några skivor Boxholm’s Gräddost Skär bacon i bitar och dela broccolin i små buketter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.