Robban lagade denna gratäng innan jag börjat med LCHF och den var verkligen himmelskt god. Han utgick från detta recept, men la även till broccoli, parmesan och vitlök
Fräs kasslerskivorna i en stekpanna i smöret. Blanda övriga ingredienser i en bunke och vispa ihop. Varva äggostblandning och kasslerskivor i en ugnsfast form och grädda på 175 grader längst ned i ugnen i ca 30 minuter
Det som gör den här pajen så enkel att göra är att det behövs ingen pajdeg, utan jag river ost som botten och det fungerar jättebra, pajen håller i hop i fina bitar, låt den bara få vila innan du skär upp den
En snabb lunchrätt på temat Bacon och Ägg ½ pkt Bacon Några buketter Färsk Ekologisk Broccoli 1/4 skivad Röd Paprika ½ Färsk Gul Lök 2 msk Crème Fraiche 1 tsk Fransk Senap Nymald Vitpeppar 1 Ekologiskt Ägg Några skivor Boxholm’s Gräddost Skär bacon i bitar och dela broccolin i små buketter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.