Jag blandade i både rivna morötter, färska champinjoner, knaperstekt bacon och massor med vitlök. Idag har jag lagat till en riktigt god och lite lyxig variant av lasagne
Cut the broccoli stems from the heads. Return skillet to medium heat and add bacon and oil. transfer to the ice water to shock the broccoli and stop the cooking
Strimla/hacka bacon och stek i en stor gryta med olivolja och lägg i den hackade löken på slutet. Varva lasagneplattor, köttfärssås, riven ost och béchamelsås i en inoljad djup form
J. a. g. ä. r. e. n. s. t. o. k. ö. l. ,. m. i. b. d. v. c. å. N. u. p. j. –. h. D. y. ). I. 5. 0. q. 3. f. 2. z. 1. P. /. 7. G. S. L. B. R. K. H. (. A. T. O. V. M. E. x. 4. -. U. w. F. t J. d l
Skölj broccolin och skär stjälken i bitar. Lägg sedan ut två okokta lasagneplattorLasagne Barilla, täck över med grönsaker, ett par bitar gorgonzola, béchamelsås och lite hackade nötter
Förväll under tiden broccolin i lättsaltat vatten i ett par minuter. Det enda jag ändrade i receptet var att jag lade till bacontärningar eftersom jag inte skulle äta något annat till
Köttfärssås med bacon och paprika. Lasagne var önskat till dagens middag men jag tänkte inte göra den gamla vanliga utan istället blanda i lite nya ingredienser
broccoli. kalkon bacon. broccoli. Lägg baconet i en. Blanda i den knaprika baconet och salladen. kalkon bacon. och salt, lägg i broccoli och blomkål, koka i 40 sekunder, sila vattnet sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.