Kräftlax i ost- och skaldjurssås Ingredienser. 2 st portionsbitar färsk laxfilé. 100 g hackade kräftstjärtar. 1 dl västerbottensost. 1/2 dl creme fraiche 56kilo.se
Fisk i hollandaise | Recept från Köket.se 700 g fiskfilé 1 förp hollandaisesås 0,5 dl vispgrädde 2 tomater, skållade och skalade paprikapulver 2 msk gräslök, hackad salt Ugn www.koket.se
Supergod Laxsida 750 g Laxsida. 1 1 msk Citronsaft. 1 0,75 tsk Spiskummin. 1 0,75 msk Soja. 1 0,75 msk Salt. 1 0,75 msk Svartpeppar www.lchfarkivet.se
Enkel broccoli- och skinkgratäng med keso Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gratäng 500 gram keso naturell 3 st ägg 200 gram Strimlad skinka 400 gram broccoli 75 gram riven ost 0 salt 0 svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Krämig lax- och räkgratäng laxfiléer 175 g styck. 1500 g oskalade räkor. 12 dl crème fraîche. 11 dl vatten. 1. 5 smulad fiskbuljongtärning Hemmets Journal
Fisk från Skagen Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Tillsätt så mycket vatten att det precis täcker och lite salt Hemmets Journal
Hel lax i ugn toppad med räkor samt en parmesan- och citronvinägrett Veckans recept blev jag själv bjuden på av goda vänner en Valborgsmässoafton för ett par år sedan. En riktig höjdare www.patallriken.se
Ugnsbakad rosépepparlax med romsås Krossa pepparn och blanda den med socker och salt. Gnid in laxens köttsida med blandningen och låt den vila i kylen i 1 timme, tills salt och socker lösts upp Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.