Fiskrätter

Fiskrätter

Salsa verde

Salsa verde

Ingredienser Portioner. 10 2 dl plockad persilja 4 sardeller i olja 2 skalade vitlöksklyftor 4 msk kapris 3 msk färskpressad citronjuice 1 dl olivolja svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ugnsbakad torsk med skaldjurssås

Ugnsbakad torsk med skaldjurssås

Värm ugnen till 200 grader. Skala räkorna och lägg skalen i en kastrull. Spara de skalade räkorna och ställ i kylen så länge
Klassisk fiskpudding

Klassisk fiskpudding

När jag började jobba på en förskola i Stockholm fick jag lära mig att äta en hel del ny mat, bland annat väldigt mycket husmakskost
Markus röding med smörsås

Markus röding med smörsås

1 schalottenlök, finhackad 1 msk olja 1,5 dl torrt vitt vin 1 msk vitvinsvinäger 3 dl grädde 75 g smör salt 0,5 citron, lite saft och finrivet skal färsk dill, finskuren färsk gräslök, finskuren
Smörstekt kolja med klassiska tillbehör

Smörstekt kolja med klassiska tillbehör

potatis8 fast potatis 100 g smör. Räkröra50 g färsk pepparrot, riven 300 g skalade räkor 3 ägg, hårdkokta och rivna 5 kvist dill, hackade salt svartpeppar