Skrapa ur passionfrukterna,och sila bort fröna men de ska du spara till senare. Den här fyllningen har blivit allas favorit som har smakat på den,och den är så otrolig god tillsammans med hallonmousse
Cover with passionfruit and the dressing. / Täck med passionsfrukt och dressing. 3 Passionfruits / 3 passionsfrukter. Related 3 Passionfruits / 3 passionsfrukter
Jag var sjukt sugen på gröt, på kokos som var ett tag sedan jag ätit, blåbär i mängder, passionsfrukt mami hade köpt hem dagen innan, och crunchy granola
Servera med passionsfrukt, färsk mango, en pekannöt-bar (recept kommer. instagram 100kitchenstories. Efter att ha gjort otroligt många smoothie bowls den senaste tiden så kände jag att det var dags att visa ett grötrecept
Dessutom brukar jag associera julen till lingon, i vissa fall även päron och passionsfrukt, och jag kan även se ananas, vindruvor och stjärnfrukt användas till t
A spring-like tart, suitable for Easter, with a fresh sweet tangy taste of lemon and passionfruit. En våraktig paj, passande till påsk, med en frisk, sötsyrlig smak av citron och passionsfrukt
Det är den moussetårta som jag bad er hålla en liten tumme för på Nyår. Browniebotten täckt med en mörk chokladtryffel toppad med mörkchokladmousse späckad med färska hallon och så en chokladspegel på toppen
Och vad vi fick var en Vanilla Passion - kall, fruktig och rosa. byt ut vodkan mot sockerlag smaksatt med vanilj, eller lite vaniljsyrup som finns i välsorterade mat/kaffebutiker och pasoan mot passionsfruktsjuice (röd om det finns)
En fast vaniljkräm/mousse som passar ypperligt vid tårtbak. Vaniljkräm/Mousse. Jag fick i förra veckan en förfrågan gällande detta recept som jag använt mig av i ett tidigare inlägg
Igår hade vi gäster och efter hummer och rådjursadel så kröntes middagen av denna enkla mousse. Hacka resterande 250 gr choklad och lägg i 3/4 av det i moussen
Skaka drinkingredienserna i en shaker tillsammans med is. Förbered ett Martiniglas med sockerkant genom att doppa glaset i äggvita och sedan i strösocker
Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Vispa grädden. Rör ner äggulorna i den smälta chokladen och vänd snabbt i en liten klick av grädden och blanda väl
Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjort chokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormor som vispade ihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.