Ingredients 1 tablespoon Dijon mustard 1 small clove garlic, finely minced 1 tablespoon finely minced shallot, from 1 small shallot ½ teaspoon salt ¼ teaspoon freshly ground black pepper 1½ teaspoons sugar 3 tablespoons balsamic vinegar ½ cup extra virgin olive oil
Alltså, ni vet de där härligt sega kakorna man kan köpa på Subway. Här är de. Prova. 150 g smör3. 5 dl socker2 msk sirap 2 tsk vaniljsocker1 ägg1 äggula4
sätt ugnen på 175 grader. Vispa samman smör, sockret och äggen med elvisp. Tillsätt mjöl, bakpulver, vaniljsocker, salt och vispa ihop till en enda deg
No-Bake White Chocolate CheesecakeBottenca 11-12 st digestivekex75 g smält smörCheesecakesmet350 g vit choklad1 tsk gelatinpulver (+ 2½ msk vatten)450 g philadelphiaost250 g mascarpone1 vaniljstång300 g (3 dl) vispgräddeKlä botten av en springform som är 20 cm i diameter med bakplåtspapper
White chocolate topping. 100g melted white chocolate. Haha, alltså igår bakade och trixade jag i 5h (. ). Vi fick så mycket philadelphia så jag kände mig tvungen och motiverad att göra massa gott
När man serverar drinkar on the rocks är det fint med stora isbitar som inte smälter så fort. 1 drink. 4 cl gin 2 cl cointreau 1½ cl pressad citron Skaka alla ingredienser med is i en shaker och sila upp i ett glas
Det här är väl nästan lite som en White Russian, fast i cocktailformat, så jag döper om den lite. Jag försöker hålla mig lite i skinnet nu, efter att ha gjort alldeles för många utsvävningar i vinter (jag har bara inte orkat bry mig, vilket förr eller senare resulterar i att man mår dåligt både fysiskt och psykiskt efter ett tag), och det går väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.