För att variera brödet kan du istället för mango och nyponmjöl smaksätta det med till exempel. Förvara i plastpåse i kylen och skiva eftersom, då håller brödet sig bäst
Detta stora bröd smakar allra bäst med ost - gärna en grönmögelost. Bröd på jäsning. Smula jästen i en bunke (helst i degblandare) och rör ut den med vatten,
Nyttigt glutenfritt brödmednötter, frön, frukt och bönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Då brödet jäst färdigt penslar du det eventuellt med något, jag valde filmjölk, och strör därefter förslagsvis över lite solrosfrön, mjöl eller varför inte några pumpakärnor
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och forma två bröd. Häll på kokande vatten och täck med plastfolie. Blanda rågmjöl, rågkross, linfrön, sesamfrönoch salt i en skål
Tillsätt russin, tranbär ochfrön genom att vända ner dem i degen med en slev. Finns det något bättre än en skiva nybakt brödmed ost och smör och en varm kopp te, när regnet öser ner utanför
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och forma två bröd. Häll på kokande vatten och täck med plastfolie. Blanda rågmjöl, rågkross, linfrön, sesamfrönoch salt i en skål
Bakade ett supergott bröd nu ikväll. ) Så himla enkelt var det medoch det gillar jag. Blanda i hop allting i en bunke och häll i en form med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.