Det är dock inte det lättaste att hinna baka varje gång, men det här brödet behöver inte jäsa och är enkelt att bara röra ihop, ingen bakmaskin eller sådant behövs
F. i. c. k. h. e. l. t. p. ö. s. g. f. r. m. a. b. d. ,. å. n. v. H. u. j. ). J. o. ä. -. K. 1. I. 2. y. 5. 4. (. /. G. S. 0. °. B. 3. R. 6. D. N. M. d l
Här kommer det lovade receptet på det underbara brödet jag fick till häromdagen. Frukt & Nöt. Brödet är gott som det är eller med något mer 'smaklöst' pålägg & får dig att kanske springa på toaletten mer än 1 gång per dag som mamma uttryckte det, haha
Jag får så många associationer av bröddofter, kanske beror det på alla olika bröd jag smakat genom åren, kanske på att jag helt enkelt är en stor brödfantast
bakat,bröd. Skicka med e-post. Häll på olja, sirap och filmjölk och rör om till en jämn smet. Gör dubbel sats av detta brödoch tillsätt 1dl hackade torkade fikon och 1dl torkade aprikoser i den andra satsen. 4 dl vetemjöl3 dl grahamsmjöl3 dl rågsikt4 dl blandade frön, linfrö, rågkross, solrosfrön, vetekli1dl krossade hasselnötter1dl krossade valnötter4 tsk bikarbonat1 tsk salt0,5 dl rapsolja0,5 dl mörk sirap1 liter filmjölkBlanda vetemjöl, grahamsmjöl, rågsikt, bikarbonat och salt i en stor bunke. 1dl krossade hasselnötter. 1dl krossade valnötter
Smidigt ochenkelt. Det var otroligt enkelt att göra också. När jag ändå var i farten och redan hade mjölat ner bänkarna svängde jag även ihop mitt favoritbröd, tekakor med havre och dinkel
Ingredienserna i detta bröd är som ätt äta en müsli med filmjölk men det är bakat…Man blandar helt enkelt bara ihop alla ingredienser i en skål och gräddar sedan müsli/filsmeten i brödformaroch sedan får man detta underbara bröd
Glutenfri, mejerifri, raffinerat sockerfri, utan nötter. Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt ochenkeltbröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.