Bouillabaisse - fransk fiskgryta
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 100 g smör
  • / 0,5 dl vetemjöl
  • / 3 dl vispgrädde
  • / 1 burk
  • 2 dl
  • / 1 dl vitt vin
  • / 0,5 fiskbuljongtärning
  • / 0,25 kalvbuljongtärning
  • / 0,5 g saffran
  • / 5-10 droppar fishsauce
  • / 1 morot
  • / 100 g små körsbärstomater
  • / 5-6 hg fisk
  • 0,5 citron
  • / 0,5 kg räkor med skal
  • / 1 kg musslor i skal
  • / 200 g sockerärtor
  • 0,25 lime
  • cm
  • / 2-4 cl cognac
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 kg havskräftor
  • / 0,5 purjolök
  • / 2 vitlöksklyftor
  • / 1 morot
  • / 2 cm fänkål
  • / 2 cm selleri
  • / 3 dl vitt vin
  • / 3 dl vatten
  • / 1 kvist dragon
  • / 1 lagerblad
  • / 1-2 tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.