Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
Lägg sedan i en gryta med lock och slå på kycklingbuljong. Låt sjud under lock i ugn eller på spistills morötterna är nästan klara(prova med en sticka)
Helabaknings proceduren startade jag redan kvällen innan med att "skålla mjölet" vilketinnebär att hälla kokande vatten över fullkornsmjölet som ska användas till brödbaket för att sedan låta det stå täckt med plastfilm över natten
Lägg ned det i en gjutjärnsgryta med lock tillsammans med grovt hackad gul lök, helavitlöksklyftor, grovt hackad chili, kryddor, lime delad i fyra delar
En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker tillveckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.