En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Häll ner havregrynen och låt hela blandningen svalna till ca 35-37 grader
Ett lass grönsaker eller lite sallad till är så klart gott också. På helgen passar det bra att laga rejält med mat så att du har ett gäng matlådor till veckan som kommer
Ändå blir det oftast inte fisk mer än en, kanske högst två gånger i veckan till middag. Tänkte att jag kanske kunde inspirera till att äta mer fisk genom att ha ett fisktema här på bloggen den här veckan
Jag som siktar in mig på minimalt med kolhydrater och mycket fett har typ två rätter att välja mellan, engelsk frukost och ceasarsallad med kyckling och bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.