Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Häll ner havregrynen och låt hela blandningen svalna till ca 35-37 grader
Länkar till veckans inlägg kommer här. Som avslutning på denna fiskvecka får det bli det mest klickade fiskreceptet här på bloggen, 27 162 visningar på ett år drygt
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Köttet som räcker hela veckan. Lägg ned det i en gjutjärnsgryta med lock tillsammans med grovt hackad gul lök, hela vitlöksklyftor, grovt hackad chili, kryddor, lime delad i fyra delar
En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.