4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Den här veckans vegorätt blir en innehållsrik och smakrik paj med färsk spenat, färsk sparris, färska tomateroch en fårost med smak av soltorkade tomateroch oregano
Koka upp vatten och koka sparrisen så att den blir färdig, det är dock gott med lite tuggmotstånd. En ny variant får jag förstås uppdatera medoch den här gången blir det en ljummen potatissallad
Lägg upp att på ett fat, börja med sallad, sen potatis, rödlök ochsparris. Dagen därpå, lägg upp kycklingen på ett fat och dekorera medtomateroch oliver
Den här gången blev det ravioli med grön sparrisoch ugnsbakade tomater. Jag skar grön sparris i bitar och kokade dessa i några dl vatten med lantbuljong och en klick smör
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatköttoch olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvita och lägg sedan på papper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.