(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Vispa samman äggen med vatten, salt och peppar. Skala och hacka löken. Häll över äggsmeten och grädda på medelvärme tills omeletten nätt och jämnt har stelnat
Pensla eller vänd dem i oljan och lägg dem med snittytan uppåt på en plåt. 8 lökar, gula och röda. 1Skala och dela lökarna på mitten. 1Avsluta med salt och svartpeppar
Avsluta med att strö över persilja och servera tillsammans med sallad. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar, häll ner i pannan över potatis, lök och sidfläsk
Rostad lök, går att köpa färdigt i de flesta matvarubutiker, men en gemensam nämnare för dem är att de oftast är ganska smaklösa och dessutom tillverkade med industriell palmolja
Bryn löken så att den tar färg. Löken är klar när den är riktigt mjuk och söt. 4 lökar, gula eller röda. 14 lökar, gula eller röda 2 msk smör salt efter smak 2 tsk socker 1 dl vattenSkiva löken. Slå ned värmen och låt löken mjukna i 10-15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.