Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarellaoch (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Under den mest intensiva skördeperioden kan det till ochmed bli lite för mycket av det goda, så nu ser jag fram emot en välbehövlig paus i zucchinikäkandet
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Biffarna har lite medelhavsfeeling, de är fyllda med vitlök, soltorkadetomaterochmozzarellaostoch de får puttra i en krämig sås med bland annat grädde, tomat och basilika
Fyll kycklingen med ost ochtomater. Mjuk och tillgivet drickvänlig smak med diskret ton av vanilj, kakao och rostade fat i lätt men ändå välmatad modern veronestil
Ingredienser 2 st kalkonbröstfiléer 1 st mozzarella 4 st soltorkadetomater i olja 0,5 kruka basilika 2 st vitlöksklyftor, finhackade 4 msk olivolja 1 msk balsamvinäger flingsalt svartpeppar 2 st bambugrillspett
Det här är min variant - fylld med karrébacon (ICA´s), soltorkad tomat, mozzarellaoch kryddor. Putsa och skär ett snitt längs med kotlettraden så att den kan vikas ut till en stor platta
Fyll med skivad mozzarella, pesto och strimlade soltorkadetomater. Smörj en ugnssäker form med olivolja, lägg ner de fyllda kycklingbrösten, lägg ner lite pesto och torkade tomater runt om och häll över grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.