Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarellaoch (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Under den mest intensiva skördeperioden kan det till ochmed bli lite för mycket av det goda, så nu ser jag fram emot en välbehövlig paus i zucchinikäkandet
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Fyll kycklingen med ost och tomater. En härlig rätt fylld med goda italienska smaker. Strimla soltorkade tomater och skär mozzarellan i lagom stora skivor
Det här är min variant - fylld med karrébacon (ICA´s), soltorkad tomat, mozzarellaoch kryddor. Putsa och skär ett snitt längs med kotlettraden så att den kan vikas ut till en stor platta
Fyll med skivad mozzarella, pesto och strimlade soltorkade tomater. Stek kycklingbrösten hela, de skall få fin färg tillsammans med salt och peppar, och bli precis klara inte mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.