Fläk ut filen ordentligt. Använde grillsnöre. Körde 30min i ugn för att vara säker. Skar i cm-stora skivor. Funkar även med fläskfilé eller kycklingfilé. Jag serverade denna med marinerad och rostad färskpotatis, aioli och kokt sparris (SJUD 5-6m i saltat och sockrat vatten med citron och smör i). Köttet godast när den svalnat till straxt över rumstemperatur inte när kylskåpskall.
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Nicke och jag har varit och handlat probiotica-kost till henne idag. En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja ochsoltorkadetomater
Ingredienser Hel kalkon 1 st hel kalkon ca 4kg, färsk eller tinad 1 st gul lök, hackad 3 st vitlöksklyftor, hackade 2 msk olivolja ½ st selleri 100 g kalkonbacon 50 g pinjenötter 3 msk basilika, hackad 3 msk bladpersilja, hackad 5 st skivor vitt bröd olivolja 3 dl äppelcider 1 st citron 1 st apelsin salt & peppar Tillbehör 1,5 kg små potatisar ½ dl olivolja 1 kg brysselkål 5 dl vispgrädde till sås
Kommentarer
manuela-2
Fläk ut filen ordentligt. Använde grillsnöre. Körde 30min i ugn för att vara säker. Skar i cm-stora skivor. Funkar även med fläskfilé eller kycklingfilé. Jag serverade denna med marinerad och rostad färskpotatis, aioli och kokt sparris (SJUD 5-6m i saltat och sockrat vatten med citron och smör i). Köttet godast när den svalnat till straxt över rumstemperatur inte när kylskåpskall.
manuela-2
Super buffemat!!
Logga in eller Registrera för att kommentera.