Den här pastasalladen vill jag minnas är ett resultat av "man tager vad man haver" under en av mina semesterdagar då jag inte ville, orkade eller hade lust till att åka till affären, och eftersom jag har med den i ett utkast här i bloggen så måste den ha blivit lyckad, tycker det ser och låter rätt frestande, faktiskt
Använd med fördel dubbla påsar och låt det marinera några timmar. Igår grillade vi kycklingfilé. Grilla sedan kycklingen över glöd tills den fått fin färg runtom och är helt genomgrillad
Lägg över i en ugnssäker form (eller plåt med bakplåtspapper) och ringla över olivolja. Men innan dess tänkte jag att ni skulle få receptet på den goda marinaden jag gjorde till kycklingen igår när vi grillade
-) Igår komponerade jag ihop en ny pastasallad och till den stekte jag färsk kycklinglårfilé. Jag kryddade den med en god kryddblandning jag hade innan jag stekte den hastigt i ett hett grilljärn så den fick en fin grillyta
Men nu kommer receptet på en varm pastasalladmedkycklingfilé och pesto. Jag har bakat en Chokladfudgekaka med daim och receptet kommer att dyka upp på bloggen inom kort
Baconlindad kycklingfilé fylld med mozzarella, salami och oregano. kycklingfilé. Har haft en fantastiskt vecka med min familj och våra underbara vänner Jenny, Svenne och Johannes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.