Vi valde att servera vår porchetta i form av smörgåsar denna gången, var och en fick bygga sin egen macka vid bordet och lägga på vilka tillbehör man ville
Kasslergratäng500 gram skivad kassler1 burk ananas skivad5 dl matlagningsgrädde (vi tog den 7%)1 dl chilisåsharicot vertspeppar, paprikakrydda150 gram riven ostLägg kasslerskivorna i ugnsfast form och dela annanasen och lägg äver
Förberedning. Koka de blötlagda bönorna i mycket vatten tills de är mjuka, cirka en timme. Tärna löken och skiva vitkålen först i tunna strimlor och dela dem sedan på mitten
Text. Linda Stark. Följ skribent. Från ord till jord och bord. Med sin kunskap om vegetarisk matlagning och odling har skåningarna Elenore Bendel Zahn och Karoline Jönsson tagit bloggvärlden med storm
Igår. Jag köpte en svamp-app till telefonken. För att se hur det fungerade okynnes-scrollade jag runt lite och fastnade vid en svamp med ganska lustigt utseende
Gaaahh vad man är hungrig efter ett träningspass. Snabbt ska det gå att slänga ihop lite mat så inte det dåliga humöret får övertag (blir gärna lite smågrining när blodsockernivån går i bott
Ingredienserna är kockens råmaterial på samma sätt som en bit trä är snickarens råmaterial. Kvaliteten på den färdiga rätten som serveras är till högsta grad beroende av vad för slags råvaror som används
Nu har jag ÄNTLIGEN bokat min biljett till New York. Från början hade jag tänkt att boka på mig på mina rumskompisars flighter, men även om resorna var synliga på nätet, så fanns dem inte när jag kom till betalning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.