E-postadress. Dels bakar vi ett mörkt filmjölksbröd som vi fryser inh och plockar fram varjedag och sen så bakar vi bröd varjedag till frukost och mellanmål och ibland även till lunch
Faktiskt har jag aldrig varit någon större fan av vetebröd. Det här är ett recept som räcker till en stor bulle (eller kanske muffins eftersom den påminner mer om en muffins i formen - men vi kallar den bulle ändå för sakens skull), eller två normalstora
Chachouka – nordafrikansk paprika- och tomatgryta med ägg. Mitt absoluta favoritrecept som jag hittills gjort fler gånger än jag kan komma ihåg är från Festmat från själ & hjärta och är en nordafrikansk paprika- och tomatgryta med ägg
Det är alltså bäst att tillaga den samma dag du köpt den (det där har förändrats nu. Garnera gärna med klippt grönt och sallad och om du har äggskivor över kan du även garnera med dem
TweetE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Man tar en bit och kastar upp den på väggen - sitter den kvar är den klar. Gör den gärna dagen innan och värm den utan att låta den koka strax innan den ska serveras
Garnera den färdiga rätten med fräscha dillkvistar och citron i skivor eller klyftor. När du använder olika mjölkprodukter i matlagningen kan det vara värt att tänka på att fetthalten varierar ganska mycket mellan t ex kaffegrädde och vispgrädde och mellan gräddfil och crème fraîche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.