Blanda dessa och resten av ingredienserna med lammfärsen. salt och peppar. Som tillbehör gjorde jag en citron/mynta majonnäs och ett stekt blomkålsris med vitlök, citron, ruccola och mynta
Blanda färsen med kryddor och riven vitlök. Smaka av med kryddor. Oj vad fort en semester går, mina tre veckor har gått nu och jag har haft det så bra och det bästa är att jag har några dagar kvar till hösten också
Blanda ihop lammfärsen med finhackad vitlök, ägg och kryddor. Amanda hade omsorgsfullt lagt några vindruvor vid sidan som hon absolut tyckte att jag skulle äta tillsammans med våfflan
Dagen till ära bland underliga kufar skulle det ju också lagas lite mat och vad skulle passa bättre med lite chiliheta lammfärsspettoch tomatsalsa så här i höstluften
Blomkålstabbouleh. Spola av bönorna med kallt vatten och låt dem rinna av. Smaksätt gärna med dill. Jag har mer och mer gått över till en mer vegetarisk kost även om jag då och då äter kött, fågel och fisk
Servera dina nystekta köttbullar med tabbouleh ochmyntayoghurt. Blanda med färsen i en bunke och tillsätt spiskummin, paprikapulver, cayennepeppar, kanel, salt och ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.