-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Jag kommer inrikta mig på den delen av matlagning jag gillar mest, Viltmatlagning. Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
Senaste året har läsarantalet växt och samarbeten och roligheter runt omkring bloggen har ökat. Det känns roligt att bloggen är uppskattad och det är väldigt roligt att flera hundra personer tittar in här varje dag
Jag och treåringen har en deal. Jag minns det inlägget. När vi går till biblioteket går det inte att undvika det inbyggda caféet som frestar alldeles vid entrén, och en godsak är snarare regel än undantag
Efter ett stressigt, kul veckoslut med tuparen och Borgå-besök är jag tillbaka. Pepparsåsen gjorde jag genom att först krossa röd-,grön- och svartpeppar i en mortel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.