Idag testade jag ett nytt recept på vegetariska burgare med morot och linser. Vi är fler och fler som upptäcker hur fräscht, nyttigt och gott det är med vegetarisk mat
Fyll pitabröden med sallad, salsa ochburgare. Skala och finhacka lök och vitlök. Burgare. Blanda samman med nötfärsen i en bunke och krydda med spiskummin, salt och peppar
ruccola, tomater, bröd och färskost. Här kommer dagens middagstips, en himla bra veggoburgare som även det kräsna lillefolket här hemma åt med god aptit
Det blir indiska köttbullar i smakrik sås, toppat med pistagenötter och en frisk gurksallad därtill. Jag hör fler och fler som tar till sig det här med matkassar
Så himla enkel att göra och så tillfredsställande. Favoritburgaren. Pulled oumphen passar verkligen väldigt fint med den fettiga och sötstarka coleslawen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.