Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggenoch mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Lägg brödskivorna på ett fat med lite kant så att de får plats utan att ligga för mycket omlott. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Ta en riktigt vass och bra kniv och börja skära ett längsgående snitt någon halv centimeter in, men skär inte igenom utan vrid kniven när du nästan är igenom, vrid köttet och skär vidare så att du vartefter får en platt köttbit
Se till att köttet inte får steka för länge eller vara inne för länge i ugnen -då blir det torrt. Bre ut färskosten på ena delen och lägg på basilikablad över hela filén
Grönsaker och Sallad,. Gjorde fylld fläskfilé, med en superenkel och god parmesankräm. salt och peppar. Bred smeten på den utrullade sidan av filéen, och rulla ihop köttet sedan
Linda två skivor bacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare). Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.