Smaka på blandning och/eller provstek en liten köttbulle för att kontrollera smakbalansen. För att få chans att bjuda några av mina vänner på lite av mitt rådjur, gjorde jag en mini starter/drinktilltugg på en del av färsen
Tidningarna är fulla med recept på foiegras just nu. Hur som helst så har jag lite svårt att riktigt njuta av foiegras efter det här, den blev mycket god men det innehåller ju helt sjukt mycket fett
Till förrätt blev det Foiegras, som vi lade på tunt skivat bröd som vi stekte på. Jag och min polare Robban bestämde oss för att ta en lugn lördagkväll och laga lite mat
En bit av den här kladdkakan och några avsnitt av One Tree Hill fick göra mig sällskap i soffan i helgen när jag kände mig som mest hängig av förkylningen
Grädda mitt i ugnen ca 25 min eller tills en provsticka kommer upp torr. Jaha. Vi får säga RIP till min Nikon systemkamera som varit min sparringpartner i många år
Ställ sedan den smälta chokladen åt sidan och låt svalna till fingervarmt om det behövs. Lagom till första advent bakade jag och Amanda den här goda kladdkakan, som varit med mig länge
Man bakar bottnarna i två omgångar, så det behövs alltså två satser. Rör ner äggulor, sirap, mjölk och smält avsvalnat smör, inte så svalt så att det stelnar
black pepper. crumbled tofu and black beans. black pepper. 0,5 can black beans, drained and rinsed. En väldigt smak- och proteinrik maträtt med hetta från chili
Dela biffarna i två delar. Rumstemperera köttet i 1 timme. Gör såserna under tiden. Champinjonsås. Fräs skivade champinjoner i en kastrull med smör tills vätskan är klar
Okej, bli inte avskräckta nu. men dessa geggiga brownies är faktiskt gjorda på svarta bönor. Dock känner man inte alls smaken av bönor, utan de är söta och chokladiga precis som de ska vara
more chips, for presentationBlack Bean Brownies Recipe. View Black Bean Brownies Nutrition Facts. 1 1/2 cups black beans (1 15-oz can, drained and rinsed very well) (250g after draining). Cook the black bean brownies 15-18 minutes, then let cool at least 10 minutes before trying to cut
4 bitar ryggbiff (gärna Black Angus)Potatis700 g sparrispotatis80 g parmigiano reggianno20 g bladpersilja6 st mjuka tortillabröd2 msk olivolja1 dl mjölksvartpepparMadeirasås3 schalottenlökar150 g rotselleri2 morötterett knippe persiljestjälkar6 dl rödvin3 dl madeira (halvsöt)2 msk balsamvinäger½ dl kalvfond, koncentreradmaizena redningsalt, svartpeppar1 msk smörPotatisSkala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.