Black chocolate cupcakes with vanilla frosting and hazelnut crunch
cookiesandsweets
cookiesandsweets
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7 Mars
  • 38 mini cup
  • 24 stora cup
  • 1,5 timmar
  • 1 cup mjöl
  • 1 cup strösocker
  • 1/2 cup svart kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk espressopulver
  • 1/2 cup buttermilk (1/2 cup mjölk+ 1 msk vinäger, låt stå i 5 minuter)
  • 1/2 cup vegetabilisk olja (neutral smak)
  • ett ägg
  • 1 tsk vanilj
  • 1/2 cup kokande vatten
  • 1 cup mjölk
  • 1 cup (225 g) smör rumstempererat
  • 1 cup socker
  • 3-4 msk mjöl
  • 1 tsk vanilj
  • Dr Oetker hasselnötskrokant och ev smält choklad till topping
  • 1 cup all-purpose flour
  • 1 cup granulated sugar
  • 1/2 cup black cocoa
  • 1 tsp baking powder
  • 1/2 tsp baking soda
  • 1/2 tsp salt
  • 1/2 tsp espresso powder
  • 1/2 cup buttermilk (Use 1 tablespoon white vinegar plus milk to equal 1/2 cup)
  • 1/2 cup vegetable oil
  • 1 egg 1 tsp vanilla
  • 1/2 cup boiling water
  • 1 cup milk
  • 1 cup butter
  • 1 cup sugar
  • 3-4 tbsp flour
  • 1 tsp vanilla
  • Dr Oetker hazelnut crunch for topping and melt chocolate to drizle over.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.