Till frukost idag blev den en ingrediens- och smakblandning av det jag var sugen på. Vegan glutenfri kokosgröt med blåbär, blåbärs- och vit chokladgranola, som var serverad med passionsfrukt och en NOA Relaxation med blåbärssmak
Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten
Blanda mjöl, bikarbonat & salt, sila ner allt i äggblandningen och blanda om till en deg. Jag har alltid älskat chocolate chip cookies, dom ska vara stora, sega och gärna knapriga
Går att byta till Vassle eller annat veganskt alternativ såsom exempelvis mandelmjöl. Andra tips på toppingar skulle kunna vara sesamfrön, kanel och kakonibs
Chocolate Ballerina Cupcakes with Vanilla Cream Frosting and Peppermint Fudge. If you ask me you can never go wrong withchocolate, vanilla and peppermeint
Blanda havregryn med mosade banen eller äppelsåsen. Så supersnabba chocolate chip cookies blev resultatet, av typiskt sånna saker vi alltid har hemma - och de flesta av er också garanterat
Detta fantastiska jag har gjort är "Rich Vegan Fig and Chia Chocolate Bars". Vegan. Blanda i havregryn, chiagelén och sötning, samt sila ner din kakao (detta för att kakao lätt bildar klumpar) till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.